Sångskatten – skattkistan för pedagogiska sånger

Här hittar du mina sånger. Jag har lång erfarenhet som lärare och har använt sång och musik framgångsrikt i min undervisning i år F-3. Sångskatten innehåller sånger under teman t ex matte, engelska och min ambition har varit
SJUNG UT OCH LÄR IN
dvs att inte bara sjunga utan att lära sig genom sång.

Jag har haft möjlighet att sprida materialet inom min kommun men nu känner jag att fler borde få chansen till, i mitt tycket, ett fantastiskt material som jag Kristina Skafvenstedt och min man Kenth Skafvenstedt har gjort tillsammans.

Materialet består av mer än hundra sånger. Här nedan kan du läsa hur materialet är upplagt, vilka teman som finns, var man hittar noter på sångerna mm.

Är du intresserad av sångerna så säljer jag per tema. De ligger på ett USB med text och bildstöd på en powerpoint. Där finns även ljudfilerna med bakgrundsmusik, med eller utan sång samt noter med ackordsanalys till alla sånger.
Kontakta mig på kristina.skafvenstedt@telia.com eller 070 87 33 669

Sing and learn English 1  (Här finns bild och ett exempel på hur powerpointen, ljudfil och notbild till sångerna ser ut)
Sing and learn English 2

Matematik del 1  (Här finns bild och ett exempel på hur powerpointen, ljudfil och notbild till sångerna ser ut)
Matematik del 2

I skolan (Sånger att sjunga i början av dagen och, en Hejdå-sång bl a)

Jul- och påsksånger
Sommarsånger
Stavning, vokaler, synonymer och motsatsord
Sånger om djur och natur
Sånger om forntiden
Sånger om fred och vänskap
Trafiksånger